Vikarbureau – København er nødvendigt, såfremt en medarbejder går på orlov

Jeg fandt mit tidligere arbejde vha. rekruttering, København. Jeg arbejdede der i lang tid, og jeg var rigtig tilfreds med det. Dog blev jeg fyret, så jeg benyttede mig af outplacement, København, som var en stor hjælp til mig. Men nu har jeg fundet nyt arbejde igennem et vikarbureau i København. Det lyder som et ordentligt arbejde, hvilket jeg sikkert også skal blive tilfreds med.

10 år er det siden, jeg kontaktede et selskab, som tog sig af rekruttering København. Da mit forhenværende firma så godt kunne bruge en til medarbejder og kontaktede rekrutteringsselskabet, så de mig i deres database, og dermed skulle jeg til en jobsamtale. Det sluttede med, at jeg fik jobbet. Rekruttering – København var virkelig nemt, og jeg kan anbefale det til både jobsøgende og firmaer. Idet der skulle forekomme omlæggelse i firmaet, afskedigede de mig, og det overraskede mig. Til mit held havde min chef lige inden fået fat på et firma, som tog sig af outplacement København, og det hjalp mig med at komme videre.

Selskabet med outplacement i København foreslog, at jeg skulle kontakte et vikarbureau i København, hvilket jeg gjorde. En medarbejder i et firma, som lignede mit daværende, gik på orlov, så jeg fik derfor et vikariat på 1 års varighed. Jeg tror dog, at jeg måske bliver fastansat når det er slut med vikarjobbet. Vikarbureau København fik det til at være rigtig simpelt at finde et nyt job samt simpelt for mit nye selskab.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.