Vi tilbyder lave trappe priser samt trætrapper i høj kvalitet

Alle vores trapper.dk/produkter/trappe-priser.html” title=”trappe priser”>trappe priser afhænger af hvilken trappetype, I vælger. Medarbejderne på vores værksted laver fx trapper i lige løb, udendørs trapper, trapper med et knæk på 90 grader og halvsvings trapper uden repos eller med en repos. Ligeløbstrapper er den mest enkle trappetype som har et elegant look og en praktisk udformning. Da trappen har et lige forløb, har alle trappens trin ens mål. Trapper med sving er perfekte til at tildele et hus arkitektonisk værdi. Derudover kan vores værksted med trapper med sving løse flere rumlige udfordringer i relation til hjørner samt pladsbegrænsninger ved at dreje selve trappen, så den passer perfekt til den enkelte bolig.

Er dig og din ægtefælle i gang med en større renovering og har trappen brug for at blive sat ordentligt i stand? Eller overvejer du, om du skal investere i en ny trætrappe? Vores værksted har konkurrencedygtige trappe priser for private både, mht. renovering af eksisterende trapper samt fremstilling af trapper efter individuelle mål. Vi arbejder ud fra et solidt fundament som en følge af tyve års erfaring med at specialfremstille trætrapper. Vi producerer alle trapper på vores moderne trappeværksted, og dette holder produktkvaliteten oppe såvel som vores trappe priser i bund. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige trappe priser. Vores rådgivere indleder gerne et eventuelt samarbejde med at udføre en uforpligtende opmåling i dit hus efterfulgt af et tilbud som indeholder de aktuelle trappe priser.

Er du på udkig efter gode trappe priser på trætrapper med en flot finish? Eftersom vi selv tilvirker trapperne i vores eget trappeværksted, garanterer vi til enhver tid en optimal kvalitet plus de mest favorable priser på vores trapper. Når du står over for at skulle vælge hvad for en træsort, den nye trappe i dit hus skal tilvirkes i, tilbyder vi dig adskillige alternativer at vælge ud fra, idet vi anvender samtlige trætyper. Dette giver dig en unik mulighed for at danne stilmæssig sammenhæng i din bolig, da du får chancen for at matche trappens materialer med for eksempel gulvbrædder, træflader i køkkenet eller det look, du ønsker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>