Vi skal bruge konferencelokaler samt kursuslokaler – kan nogen give rådgivning?

Som værende direktør forekommer der flere detaljer, man bør klare. Blandt det primære bliver, at de ansatte behandles tilfredsstillende & kan omgås i trygge, pæne kontorer. De kursuslokaler eller det konferencecenter, hvor I arrangerer de eksterne & professionelle konferencer, vedrører dette tilmed, foruden omgivelserne i dagligdagen. Her bliver det fordelagtigt, at man vælger et konferencecenter, som kan få styr på alting, fordi firmaet uden undtagelse bør garantere sig, at konferencen går gnidningsfrit. I konferencelokaler, der føles faldefærdige, og hvor det er nødvendigt at bruge halvdelen af mødetiden på at rode med storskærmen eller elektronikken, laver firmaet ikke en millionkontrakt eller et motiverende kursus. Sådan noget fungerer simpelthen aldrig! Næ her skal findes velfungerende rum samt engagerede medarbejdere, der sikrer dig, at det valgte konferencecenter klarer alting optimalt.

At her også eksisterer aktiviteter at få tiden til at gå med i fritiden, og at deltagerne f.eks. ej bliver fanget i midten af ingenting, er et stort plus, idet I planlægger et kursus, som tager mere end én dag. At forhøje fællesskabsfølelsen og løfte humøret, vil aktiviteter så som klatrevægge, teambuilding, pool og motionsbaner blot være medhjælpende til. Hvert eneste minut kan godt nok heller ikke dreje sig om jobbet. Noget dejlig spise kommer oveni med til et kursus og en hvilken som helst konference. Med hjælp fra en ordentlig middag med udsøgte alkoholiserede drikke at fejre begivenheden efter at afslutte et vellykket møde, er der næppe noget lige så fantastisk som.

Medarbejdernes trivsel er altså ikke der, virksomheden bør være nærig, på trods af, at mødet vel bliver omkostningsrigt med alle disse ekstra forhold til dit konferencecenter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>