Undgå meget forurening med et pillefyr

Dengang jeg funderede på at købe et pillefyr, fik jeg svært ved at finde en side, som egentlig indeholdt ordentlig vejledning. Pga., at den slags jo har det formål at fremme sin egen branche og dermed tit uddeler subjektive meninger, bliver det ej altid en god idé at opsøge en sælger.

At få råd hos husejere, der selv benytter pillefyr samt derfor har oplevet samtlige ulemper samt gevinster, er vist den nemmeste løsning. Om man egentlig kan tjene penge, forblev det spørgsmål, som beskæftigede mig hovedsageligt omkring et pillefyr. Sammenlignet med olie forbliver træpiller en hel del billigere – ved denne forespørgsel eksisterede der faktisk ingen tvivl. Installationen bliver let pengene værd, da du i forhold til solcelleanlæg og jordvarme let tjener penge som svarer til din udgift til installationen.

I spørgsmålet omkring naturvenlighed & forurening, så forbliver brug af piller af træ, som består af levnede spåner af træ fra træværker, mere naturvenligt til sammenligning med olie, og et pillefyr anses som bedre i forhold til et oliefyr. Uden tvivl bliver her en del flere krav til vedligeholdelse, hvis man ejer et pillefyr i forhold til elvarme eller vand. Du skal selv påfylde piller, og dette kan sagtens kaldes hårdt og svinende slæb. Tømmes for forbrændingsaffald & rengøres bør fyret tilmed med jævne mellemrum.

Lidt arbejde kan ej forhindre en gevinst på adskillige penge hvert år, mener de fleste alligevel.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>