Udført Bakkeskolen – iklædt sidste skoledag kostume købt hos dramashop.dk

Det var mega skørt i tirsdags, hvor jeg i klassen havde sidste skoledag. Hele A-klassen fandt hinanden hos Frida hvor vi bemærkede vennernes sidste skoledag kostumer - dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63 – . Undertegnede var i et æsel-kostume fundet på Dramashop.dk og Sophias sidste skoledag kostume var mexicaner. Hun havde helt selv skabt det flotte sidste skoledag kostume. Pigen er totalt kreativ. Det kan jeg ikke rigtig. Jeg googlede i stedet efter sidste skoledag kostumer hvorefter jeg købte mit sidste skoledag kostume webshoppen dramashop.dk.

Inden jeg og de andre skulle mødes med resten af årgangen fik vi taget rigtig mange skøre pictures af os alle i klædt vores sidste skoledag kostumer. Det viste sig, at Holger ligesom mig havde købt sit sidste skoledag kostume i Dramashop. Godt for os havde vi ik valgt samme outfit. Pyha. Jeg vil have mit sidste skoledag kostume uden en copycat

Efter vores diverse selfies med sidste skoledag kostumer skulle klassen videre i programmet. Jeg opnåede mange anerkendelse for mit sidste skoledag kostume købt ved dramashop.dk, og det samme prøvede mine venner. Så fik vennerne & mig liiige tjekket de andres sidste skoledag kostumer og så efter års venten kaste karameller. Awesome. Den fedeste begivenhed i mit liv so far.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.