Stokerfyr er garanteret en ideel udvej som varme i huset

For fire måneder siden sprang min hustru og jeg ret ud i det sammen hende og jeg, og erhvervede os bolig sammen, hvorfor det er højaktuelt at vælge den mest optimale varmeressource. Jeg ved med vished, at vi ikke skal have det lokale fjernvarmeværk, da den varme er ekstremt gældsskabende! Oliedrevne fyr er ikke miljøvenlige, og kakkelovne snavser, så jeg antager, at et stokerfyr vil være den perfekte løsning. Visse stokerfyr formår foruden piller dertil forbrænde korn, og nogle formår at brænde revl og krat.

Pt har jeg øje på et et godt stokerfyr fra en virksomhed, der siger, at de selv frembringer stokerfyrene i 100 % kvalitet. Selskabet afpasser, bygger + forbedrer nemlig hver måned fyrene. Jeg holder af at tænke på at eje en stokerfyr-model, som er danskproduceret. Samtidig kan denne model af stokerfyr fyre med krævende brændsel, og det har ikke behov for omfattende service og eftersyn. De siger, at man ved at købe deres stokerfyr model er i stand til at klare træflis, samt kort og granulater og lignende. Produktionsfirmaet producerer dogimidlertid ydermere en væsentlig prisbillig type, hvilken der udelukkende er lavet til at forbrænde bestemte slags korn og piller af træ, samt brænde.

Derfor; sagens kerne er, hvilken typer af de to typer mit valg skal ende på. Lige hvilke ting får jeg ud af også at kunne udnytte granulater? Hvis nogen har viden herom, bliver jeg særdeles glad, hvis I skriver til mig. Og gerne inden, at vinteren står for døren, så vi undgår at blive forkølede i vores nye hjem, fordi ingen af os ikke har afsluttet beslutningen i forhold til et fyr, der netop passer til vores individuelle behov for stokerfyr.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>