Solenergi med en solfanger

Et solcellepanel danner el ved brug af solenergi. Dette kaldes en fotoelektrisk effekt. Solceller består af skiver af silicium, et metalpanel og -gitter og glas. Solcellerne ligger i felter på folks tag. Solpaneler er bedst for både dine omkostninger og miljøet. Solceller priser bliver desuden billigere og billigere år for år.

Man sparer ganske mange penge ved at have et solcellepanel. Kvalitets solfangeranlæg, priser som der er betalelige sammen med kompetent råd og vejledning – netop det kan vi give. Vi udbyder solcellepanel i super kvalitet der giver op til omkring de 6.990 KWh per år. Vi er altid parate til at rådføre ift. hvilken type & format på et solfangeranlæg, som er anbefalelsesværdigt i det enkelte tilfælde. Herved fortæller vi dertil den bedste udvej med solenergi ift. solceller priser til dig.

Solpaneler er dyrt at modtage, men til gengæld er strøm gratis hele livet. Grundet det er et solcelleanlæg en særdeles god investering. Vi indkøber solfangeranlæg i god tysk kvalitet og sælger videre i lige linje til slutkøberen. Derved findes der nul mellemled til at højne udsalgsprisen, hvorfor vi kan fremlægge et solfangeranlæg til konkurrencedygtige og gode priser. Derforuden kan du fastfryse eludgiften i tredive år ved et solfangeranlæg.

Vil du spare dig selv for voksende elregninger plus, at du tildeler huset den mest miljørigtige energiforsyning? Med solpaneler er du sikret, at du ikke kontribuerer til CO2-udledning eller belæsser vores klima på anden måde. Med vores solceller giver vi en gylden mulighed for at henlægge din energi på elektricitetsnettet pga. vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig faktisk chancen for at erhverve sig den el, du skal benytte mange år ud i fremtiden, og i praksis vil boligens elmåler komme til at tikke baglæns, når du frembringer mere el, end I kan nå at bruge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>