Søger efter en kano at leje til en kanotur op ad Gudenåen

Som lille pige var jeg med min familie på kanotur Gudenåen hvert år. I teenageårene var jeg desuden på kanoture med spejdergruppen. Fælles for alle kanoferierne er de utallige unikke minder om en sommerferie propfuld af fællesskab og strabadser i den utroligt smukke midtjyske natur. Det gælder både fra tiden i en kano på de adskillige søer ved Tørring og Silkeborg eller i Gudenåen og de hyggelige aftentimer på teltpladser langs bredden. Jeg husker tilmed stadig den enestående fornemmelse, dengang jeg første gang fik mulighed for at sejle en kano Gudenåen.

Pt. er det egentlig nogle år siden, at jeg sidst var af sted på kanotur Gudenåen. Siden dengang er jeg blevet færdiguddannet som revisor, har fået job og en dejlig kæreste. For to år siden fik vi ydermere vores skønne søn, der nu faktisk er så stor, at jeg for noget tid siden gik i gang med at tænke over, om tiden var inde til tage kæreste og barn med ud at ro i kano på Gudenåen. I mandags traf vi den endelige beslutning over et godt glas vin med min husbond efter puttetid. Det indebærer, at vi nu søger med lys og lygte efter en virksomhed med familietilbud på kanoudlejning Gudenåen. Jeg tænker også, at et sted med kanoudlejning omkring Tørring eller deromkring ville være en mulighed.

Det, jeg efterspørger, er derfor, om der evt. er en eller anden her på bloggen, som kan give mig et tip om det rette sted med kajak- og kanoudlejning Tørring eller måske udlejning af kajakker og kanoer tæt på Gudenåen eller muligvis Silkeborgsøerne? Det må også helst være et sted, der har et favorabelt tilbud på kanoferier langs Gudenåen særligt til børnefamiliers behov. Kan du give os et fantastisk tip om kanoudlejning tæt på Gudenåen såvel som Tørring, så skriv i kommentarfeltet under indlægget, så jeg kan skabe spritnye minder fra kanoture sammen med min egen familie.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>