Sminke plus kostumer til mine døtre

På onsdag skal de to smukke døtre til udklædningsdag i børnehaven, så de spurgte mig, om jeg ville lave nogle flotte kostumer og købe teatersminke. Jeg har yderst travlt for tiden, men hvilken mor siger nej til at designe sine små pigers kostumer? Dermed var jeg på gågaden den anden dag, i begyndelsen i kostumeforretningen, da jeg blev nødsaget til at købe tilbehør, og så i stofbutikken. I kostumeforretningen havde de adskillige lækre ting og sager som fx teatersminke. Kostumer begyndte jeg med at se på, faktisk blot så jeg kunne få inspiration. Shoppen havde kostumer i store mængder, og mange gode iblandt var der. Jeg reflekterede oprigtigt talt over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men jeg har jo som sagt lovet mine tøser, at jeg laver dem selv. Herefter ville jeg se på teatersminke, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Det endte med, at jeg købte teatersminke til lidt over 150 dkr., men jeg håber, at mine piger bliver rigtig begejstrede for sminken.

Efter jeg havde været inde i butikken med stof og købt noget anvendeligt, kørte jeg hjem og gik i gang med at sy pigernes kostumer. Glade blev de, da de regnede ud, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg glæder mig til at få pigerne at se i kostumerne, idet de er færdiglavede. Faktisk har jeg lovet mine to døtre at være i børnehaven, idet de skal klædes ud. I øvrigt vil jeg også lige kunne prale med, at jeg selv har lavet kostumerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>