Situationen, som kommer, når dødsboer ryddes

Det kan være penibelt, når en i familien dør, hvorfor det er vigtigt, at der udvælges nogle professionelle, til rydning af dødsbo, der udtrykker intuition og situationsfornemmelse. For nylig sov min bedstemor stille ind, og dermed har min familie just haft brug for professionelle der arbejder med dødsboer ryddes. Da vi fik anbefalet en god marskandiser, fokuserede vi på at træffe en ”overenskomst” og få det skrevet ned på officielt papir. Grunden til, at familien og jeg lokaliserede en erhvervsrelateret til at rydde og købe hans dødsbo, var, at vores mormor i det forgangne halve år havde givet os de personlige minder og genstande, som hvert familiemedlem følte tilknytning til, og således kan resten godt købes og sælges. På skrift havde vores kontaktperson udbud på, hvilke møbler han ønskede at forhandle med det samme, og der var et udvalg af gode effekter. Derpå kom han prismæssigt ind på, når samtlige møbler ved dødsboer ryddes. Derfor tog vi beslutningen om at ”udlicitere” den påkrævede service med rydning af dødsbo. I tilbuddet var køb af dødsbo, så de professionelle tilmed kunne videresælge det mest værdifulde inventar.

Rydning af dødsbo er en affære, der handler om indbyrdes tiltro foruden respekt for det døde familiemedlem. Dette synes jeg, at ham vi gjorde brug af, viste os. Idet dødsboer ryddes, vil jeg gerne anbefale alle at bide mærke i de ovennævnte ting. Det kan ske, at I er kommet til at være klogere når det gælder problematikkerne, som kommer, når dødsboer ryddes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>