Rørbukning samt produktion af bukkeværktøj og profilvalsning

Bukning rør er blevet en favorabel alternativ arbejdsproces inden for rørbearbejdning i forhold til almindelige svejsede rør. Med rørbukning er det dog ikke blot muligt at gøre omkostningerne til selve anskaffelsen af rørløsninger væsentligt lavere. Såfremt I går over til brugen af rørbukninger i jeres virksomhed, kan det oftest være en måde at sikre en specialtilpasset rørløsning med en smukkere finish. Derudover er bukkede rør lettere at rengøre og vejer mindre.

Ifald I vælger at bruge os som leverandør af bukning af rør, forpligter vi os til, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver lavet ud fra jeres behov. Som firma råder vi nemlig ikke blot over en lang række af de mest anerkendte specialister ift. bukning rør. I vores in-house værksted, fremstiller vi desuden majoriteten af det professionelle bukkeværktøj samt alle de bukkematricer, vi anvender. På den måde er vi i stand til tilfredsstille et hvilket som helst behov.

Førend vores eksperter går i gang med den egentlige bukning rør, udfører vi et fixtur ud fra en original protype. Denne fremstilles endvidere efter en model eller en tegning, som vi får tilsendt fra jeres firma eller i nogle tilfælde selv svejser. Derefter udføres den aktuelle bukning af rør såvel som efterfølgende bukninger på baggrund af fixturet. Dermed kan vores specialister producere bukkede rør, som svarer til de aktuelle forhold i jeres virksomhed.

Ud over bukning af rør samt fremstilling af bukkematricer og andet bukkeværktøj, laver vi også forskellige former for valsning af rør såvel som alle former for profilvalsning. Alle ydelser udfører vi til konkurrencedygtige priser på serier på kun 5-6 rør. Derudover kan vi tilbyde en efterbehandling, der matcher jeres ønsker og behov, og vi bukker alle slags rør af radier i alle størrelser. Vores omfattende ekspertise såvel som viden bevirker, at vores medarbejdere konstant laver mange forskellige opgaver for adskillige kunder i mange forskellige arbejdsområder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>