Rigelige forskellige slags linjefag på efterskoler

Vil du gerne have en sjovere skoletid? Så foreslår jeg dig en efterskole. Der findes imellem 250 og 270 efterskoler i landet – både i nord, syd, øst og vest. En efterskole er en skoleform, der kommer fra Danmark, hvor unge mellem fjorten og atten år har chancen for at tage fra ottende til tiende klasse. Faktisk er det en kostskole, af den grund at man ej kun er i skole der, men ydermere bor der. Efterskoler har indflydelse på elevernes faglige og ikke mindst subjektive evolutionsproces, og pga. det kommer teenagerne godt fra start til de fremtidige udfordringer.

Skolerne er temmelig forskellige, dvs., at der med sikkerhed findes en efterskole, som matcher dig. F.eks. findes der efterskoler for elever, der har specielle nødvendigheder, bl.a. efterskoler for dem, der lider af ordblindhed. Alle skolerne besidder adskillige varierende frivillige fag, fritidsarrangementer såvel som skoleferier. Det er sågar muligt for dig at tage på en efterskole, hvor alle elever interesserer sig for det samme. Det er for eksempel en musikefterskole el. en idrætsefterskole.

Eet år på efterskole kan sammenlignes med hele 7 almindelige år, siger man. Faktisk er det forståeligt nok, idet man overvejer, at det faktisk er virkelig mange ting, du gennemlever i løbet af bare eet år. Du får desuden masser af nye venner, som du rapt kommer til at kende, af den grund at I bor sammen, går i skole sammen samt måske endda rejser sammen. Flertallet af alle efterskoler tilbyder – ud over basisfagene – linjefag og en masse forskellige selvvalgsfag. Således skal du selv beslutte, hvorledes lektionerne vil være.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>