Rekruttering Allerød – har du overvejet at vælge et professionelt bureau?

Rekruttering Allerød

”Vi har mange gange benyttet et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Allerød hos Pape Industriudvikling A/S. Vi får en grundig og seriøs rådgivning, der sparer os tid og giver virksomheden den bedste medarbejder. Vi bidrager med vores behov, og så finder vikarbureauet de bedst kvalificerede kandidater, som vi så sammen møder og vurderer. Dermed kommer vi undenom at skulle printe og læse utallige mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at definere og udvælge os den rette kandidat. De styrer ganske enkelt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Allerød fandt han enkelt ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg

”K&A&P Arkitekter er et firma i rivende udvikling, og de sidste 4 år er vi øget fra 5 til over 25 kolleger. Vi har derfor haft brug for dygtige medarbejdere, så vi kunne holde trit med alle de mange opgaver. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. De kan også assistere, hvis du har behov for vikarer ved sygdom, travlhed eller ferie”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Herlev

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret vores firma kvalificerede kandidater at vælge mellem, kvalificere sparring, rådgivning og forretningsudvikling og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og behøver kompetencer på cv’et? Så kan du da overveje at få et job ved at registrere dig ved et rekrutteringsbureau. Her kan du sikkert finde projektansættelser og teste dig i forskellige kortere ansættelser – eller finde det trygge, faste job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.