Ombygning & ny energimåler på privatadressen

Central byfornyelse og andre typer renoveringsarbejde inkluderer den ejendom, min lejlighed er i. Renoveringen inkluderer begribeligvis store lokationer som køkkenet og bad og for eksempel ordentlige afløbsrør. Men også på det energimæssige, sker forholdene. Jeg har for eksempel fået en forbedret energimåler på væggen i gangen i min lejlighed, der gør det simplere ved aflæsning + varmeregnskabet. Min nye energimåler, som jeg fik, er en fuldelektronisk energimåler. Og jeg ser en bred vifte af bonusser ved denne. Da den har imponerende målenøjagtighed, foruden at modellen har flere muligheder for tilslutning. Typen har det, der kendes som kommunikation uden grænser.

På bestemte tidspunkter er det mig påbudt at foretage en aflæsning af lejlighedens måler. Eller sådan mener jeg om ikke andet, fordi således skulle jeg når jeg aflæste den, jeg havde før. Men selv er jeg ikke vidende, om den nye model er så tjekket, at mit energiselskab evner at udføre en aflæsning af varme- og energiforbruget fra distance. Under alle omstændigheder må det være vigtigt med en nøjagtig aflæsning. P.g.a. jeg skal bruge tallene til det eget varmeregnskab, foruden at derudover skal foreningen dertil bruge numrene, p.g.a. at regnskabsassistenten laver et fælles varmeregnskab som har beregning af, hvor mange penge vi henholdsvis skal månedligt skal regne med a conto til regnskabet over varme. Således er jeg tilfreds med den nye måleinstallation, for da ved jeg med sikkerhed, at det var en aflæsning udført med største præcision.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>