Nye træhuse + jeg og Peter, min fyr

Et parcelhus køber kæresten & mig nok snart. Jeg er rigtig glad for, at de fremtidige typehuse, ja endda træhuse, kommer til at se ud som et sommerhus, for siden jeg var lille, har jeg drømt om at få et sommerhus. Området kommer formodentlig også til at se ud som et typisk sommerhusområde, fordi de nye typehuse skal være magen til hinanden. Typehusene får for eksempel ensartede tage, hoveddøre & vinduer. I øjeblikket bliver der opført nogle splinternye parcelhuse i en hyggelig by i Nordjylland, og der opføres det, som man kalder typehuse. Grundet at min kæreste og jeg godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som ligger i centrum af storbyen, til en bolig lidt længere ude på landet, køber vi et af de nybyggede huse. Det kommer til at blive skønne træhuse i fyrretræ, endog med have plus terrasse. Jeg glæder mig meget til at skulle leve i et af de omtalte træhuse med stilhed, og hvor vi har en del mere plads. Tillige bliver det lækkert at få vores egen have, der jo virkelig er gavnlig at have om sommeren. Jeg elsker at tilbringe tid ude i naturen, som følge heraf har jeg længe gået og ærgret mig over at bo i lejlighed, idet det er godt vejr. Selvom min fyr – Peter, allerede nu er startet på at pludre om, at han ikke gider slå græs, tror jeg dog, at han egentlig ligeledes ser frem til at kunne være udenfor i en have. Jeg skal nok sørge for blomster og alt det der. Det orker han slet ikke. Hvis han måtte bestemme, så skulle vi formodentlig overhovedet ikke ligge inde med blomster og den slags pjat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>