Nu tilbygges mit hjem langt om længe atter en altan

I mit hjem var der i lejligheden altid en altan. Der er en alenlang liste af positive punkter at opremse i forhold til kvalitets altaner, da sådanne skaber utallige fortrin. Glaspartiet udad mod hjemmets altan giver grundlag for som det første, at der skabes et lysere miljø i det respektive rum. For i andre tilfælde kan små hjem på en måde få en hældning til at fremstå for ravmørke. Dernæst – i løbet af den kolde tid er det nemt at tage de ca. 10 lange skridt ud af altandøren og på den vildt praktiske altan og derpå bedømme, hvor meget beklædningsgenstande, man har behov for at tage på. En sådan fordel vil man selvfølgelig kunne glæde sig over på andre tider af året. Allermest er altaner naturligvis et stort plus i de lyse, varme tider, for her kan man invitere til fede grillparty’er, mens da jeg var 4 år havde mine forældre indkøbt en mindre minisandkasse på betonen ude vores altan. Min mor og til dels min far fremstod typisk en nuance mere brun sat over for andre folk, og det er naturligt, at voksne og børn med tilbyggede solbeskinnede altaner kan få temmelig meget mere uv-fyldt lys i forhold til dem, der ej har en altan. Dem i besiddelse af egen have, vil være endnu brune.

Eftersom jeg selv har været hjemmeboende med altaner, har det først og fremmest været et tilbagevendende problem at leve fuldstændigt uden altaner i ejendommen her efter, mens jeg har været blevet udeboende. Jeg var derfor virkelig glad, da jeg åbnede det officielle brev fra ejerforeningen først på ugen. Herved fortalte de mig, at der skal laves en ny altan til hver hybel i boligen. Jeg har drømt om en altan længe, det vil sige at det er fantastisk at få bygget en stor altan. Den fremtidige altan skal bygges lige ud for lejlighedens stue, derfor er det jo helt perfekt. Det forlænger egentlig min stue med et udendørsrum, hvilket der er stærkt brug for. Jeg kommer til at kunne skridte ud i den udendørs frihed på en altan direkte fra min gode stue. Eftersom jeg har min lejlighed allerøverst kan jeg nok mærke det som en mærkbar fremgang. Det er som beskrevet ovenfor herfor jeg ikke kan være for begejstret og for den sags skyld anbefale fordelene ved nye altaner tilstrækkeligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>