Næste step som kvinde på jobjagt: Jeg har tilmeldt mig et vikarbureau Allerød, hvor jeg bor.

Nu har jeg altså været nyuddannet og jobsøgende i godt et år, og jeg må prøve at gøre noget nyt. På den baggrund har jeg kontaktet vikarbureau Allerød - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81 – . Jeg har studeret kommunikation, men der er stor konkurrence, og jeg har ikke ret meget erfaring. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg får mig arbejde på cv’et og oven i hatten får noget brugbart at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig lækkert ikke at skulle ud af døren på kolde morgene, men jeg savner sgu at komme ud og gøre mit arbejde.

Min søde veninde er hos Vikarbureau Herlev - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81 – , og hun har tidligere været tilknyttet Vikarbureau Esbjerg - www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81 – , dengang hun boede i Jylland. Hun har har berettet for mig, at hun ofte kom ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det ville være dejligt med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være hos samme virksomhed i en længere periode.

Nu har jeg så tilmeldt mig, og nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor længe går der, inden de ringer? Hvad er lønnen? Og bliver jeg glad for at være vikar?

Hvis jeg i stedet får en masse små jobs af for eksempel nogle ugers varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg tackler sådan at være ny og komme ind uden forudgående kendskab til opgaverne. Man når vel knapt nok at kende navnene på virksomhedens ansatte, før man er færdig igen. Til gengæld kommer jeg til at se mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg ikke behøver at stoppe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.