Mig og mit GHD glattejern tager afsked med krøllerne

Jeg hader mit hår! Det er krøllet, kruset og tørt. Bare jeg havde langt, helt glat, glansfuldt hår eller så blot nydelige krøller. Derimod, mit hår er afskyeligt. Min veninde, som btw. har glat hår, fortalte mig i mandags om GHD glattejern. Hun har det også selv og siger, at hun synes, det er allerbedste glattejern, fordi det gør håret helt glat samt skinnende.

I onsdags var jeg i centret med min mor og der så jeg pludselig et GHD glattejern i et forretningsvindue. Straks hev jeg fat i hende og tog hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg ikke kunne lide mit hår, alligevel begyndte hun bare at kværne om at mit hår ”var så smukt,” og at jeg nok havde arvet det fra hende m.m. Men jeg lyttede ikke rigtigt. Jeg plagede hende om at få et GHD glattejern, og efter noget tid fik jeg overtalt hende.

Når alt kommer til alt er jeg forelsket i det nye GHD glattejern! Det er bare så godt, og ikke kun jeg mener det. Mine veninder vil låne det fra mig og har sagt, at de helt sikkert selv vil ud at have et magen til. Jeg synes selv, jeg ser meget pænere ud med den smarte frisure, og selv om min mor ikke vil erkende det, så gætter jeg altså på, at hun som jeg synes bedre om det her end krøllerne.

Hvis I ligesom mig hader jeres krøller, kan jeg virkelig anbefale jer at købe et GHD glattejern.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>