Mig og min kajak

Kajakker må mit indlæg kredse om nu. Er I informeret om seneste nyt? For nyligt er jeg gået i gang med at ro i en kajak klub, og det har givet fantastiske naturoplevelser, som jeg ønsker at dele med jer. Ydermere har jeg fået mange gode råd relateret til kajakudstyr, men jeg vil gerne lodde stemningen i dette forum, hvorvidt nogle af jer også har erfaringer. Og derfor skal I ikke holde jer tilbage med at poste et par udtalelser til det her blogindlæg.

Sådan set har jeg i mange år tænkt på at gå i gang med kajak-roning. Jævnligt har jeg funderet over, hvordan det kunne være utroligt at ro ud på havet i en kajak rustet med optimalt kajakudstyr, og det derfor ville være muligt at trodse det danske efterår og ligeledes sætte pris på naturen. Heldigvis har mine forventninger mundet ud i at passe. Bl.a. har jeg sejlet i mit lækre kajakudstyr lige til solnedgang, hvilket var usandsynligt smukt, og havoverfladen var spejlblank. Senere tog jeg ud i et frygteligt blæsevejr, men jeg havde til alt held fundet gedigent kajakudstyr, hvorfor det ikke var noget problem. Derfor vil jeg krafigt advokere for at ryste op med penge til kajakudstyr fra kvalitetsproducenter, da det garanteret ikke er noget, man kommer til at få 2nd thoughts over, når man er ude i i sin hav kajak.

Dernæst: andet om kajakker.

Personligt havde jeg flere betænkninger før, at jeg udvalgte netop denne kajak. Man kan nemlig få rigtig mange forskellige, men det er netop vitalt at ende med den type kajak, som er afpasset den individuelles størrelse og personality. Dit kajakudstyr må til stadighed være helt i orden. Vi kan jævnføre sagen med, at en god kajak bliver nødt til at matche kajakroeren, tilsvarende som en sko må være god for foden uden at være for snæver eller bred. Så til alle jer, der læse min blog og, som har planer om at kaste jer ud i kajak-roning – sørg for at bruge en butik som kan tilbyde mindst tredive forskellige kajak-varianter til disposition. Så vil man altid kunne fremfinde det rette kajakudstyr og den optimale kajak. Således er mit synspunkt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>