Ligger I inde med referencer omkring gode ID-kort?

Har du ligeledes brug for at indkøbe ID-kort? Pga. at jeg personligt er udnævnt til kort-ansvarlig på mit arbejde, er det nu mit ansvar at købe ID-kort. Jeg har derfor undersøgt en del i forhold til forskellige kort, men egentlig er jeg stadigvæk obs på, om måske I er nogen, som er vidende om endnu mere om ID-kort? Det skal primært være ID plastikkort.

Det sted hvor jeg overvejer at bestille alle kortene fra som det ser ud nu, fremstiller de i tillæg til ID-kort i plastic desuden rabatkort + elevkort foruden magnekort. På dette sted printer man plastikkortene i en 100% god udformning. De udfører ID-kortene på plastic-kort i PVC lavet med det, man kaldet et thermotryk, hvor kulørerne brændes fast på hvert enkelt kort. Printteknikken medvirker til, at trykket bliver vandfast, ridsefast foruden overhovedet ikke kan forsvinde. De er i stand til at trykke både i enkeltkrome farvenuancer foruden i fire-farvet tryk, som også ydermere hedder forkortelsen CMYK.

Så det virker jo alt sammen virkelig lovende. Men ser man måske nogen, der vil være en hel del bedre til produktionen af kvalitets ID-kort end det tidligere omtalte? Skriv for guds skyld et par linjer i kommentarfeltet, hvis altså en af jer er klar over et godt sted. By the way… er dette område rigtig spændende synes jeg, at være ny ansvarlige for. Faktisk bare den ting at undersøge alt omkring et nyt fag som ID-kort i plastic, eftersom det spænder over et meget vigtigt område. Jeg er ansat ved en mellemstor virksomhed, hvor der bliver lavet giftige varer. Og således er det afgørende, at hele molevitten af døre døgnet rundt er låst, og alle ikke er i tvivl om, hvem de andre er pga. de respektive ID-kort i god kvalitet. Således vil der aldrig nogen sinde kunne tulle en uvedkommende ind fra nogen af vores konkurrenter. Men for at opsummere – så smid en besked i komentarfeltet, hvis nogle af jer føler jer klogere på ID-kort i betragtning af, at jeg med rette kan kaldes en kort-novice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>