Køber din kantineleverandør økologisk kød engros?

På en otte timer lang arbejdsdag daler energiniveauet let, hvis ikke man får indtaget et lækkert og mættende frokostmåltid. Derfor er det af stor betydning, at frokosten, som du får serveret, er tilberedt på gode madvarer. Hvordan kan du vide, om det er tilfældet? Du kan fx gøre det ved at spørge, hvorvidt kantinen på din arbejdsplads handler økologisk kød engros.

Mange kantiner handler dog heldigvis økologisk kød engros, idet de også er bevidste om, hvor væsentligt det er, at de laver sund mad. Det er derfor ved at blive mere og mere almindeligt, at frokostleverandører eksempelvis vælger økologisk lammekød og pølse.

Økologisk lammekød og pølse stammer fra økologiske dyr, som indtil slagtningen har haft et liv under gode forhold og fået mulighed for at bevæge sig. Det har både den effekt, at kødet er sundere, og at det har en bedre struktur. Ikke-økologisk kød indeholder nemlig for det meste mere fedt end økologisk kød, da dyrene på de ikke-økologiske gårde pga. manglende leveplads ikke har samme mulighed for motion.

Derudover er smagen af økologisk lammekød og pølse også bedre end de billigere modstykker. Såfremt din kantine handler økologisk kød engros, kan du derfor vide dig sikker på, at du får serveret en både sund og velsmagende frokost.

Såfremt du lægger vægt på sund mad, bør du således spørge, om kantinen på din arbejdsplads har husket at handle økologisk kød engros. Hvis ikke, kan du muligvis foreslå dem at gøre det. Det kan nemlig godt være, at de lader sig afskrække af den højere pris, men flere af de gårde, som producerer økologisk kød, har rent faktisk nogle specielle priser ved engrosindkøb.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>