Invester i de rigtige rustfrie hjul og taljer med radiostyring til din virksomhed

På enhver byggeplads er arbejdsmiljø samt de ansattes sikkerhed alfa og omega. Derfor er det vigtigt, at du inden købet tænker dine behov nøje igennem, i det tilfælde at du du som hovedentreprenør eksempelvis står overfor at skulle købe nye sværlast hjul, taljer eller faldsikringsudstyr. Den optimale måde at undgå kritiske arbejdsulykker med taljer på er, at sørge for en god planlægning foruden instruktion til alle håndværkere på enhver byggeplads. Dertil skal alle taljer til enhver tid betjenes fuldstændigt efter bogen, mens de tillige skal have jævnlige eftersyn.

Såfremt du finde det perfekte personlige faldsikringsudstyr til dine ansatte, vil der være utallige forhold, som du som entreprenør som udgangspunkt altid bør huske på. Ulykker som følge af fald er nemlig i realiteten nogle af de de allerfarligste på en byggeplads. I forbindelse med anskaffelse af faldsikringsudstyr og lignende til arbejdsmændene skal du som følge deraf være sikker på, at faldsikringssystemet egentligt er godkendt med udgangspunkt i de juridiske standarder. Desuden skal alle former for faldsikringsudstyr undergå et årligt eftersyn og skiftes ud når der er gået fem år, idet 5 år er den almindelige levetid for de fleste former for faldsikringsudstyr.

En god tommelfingerregel er, at der ydermere er et væld af faktorer, der er afgørende i forhold til hvilke af de forskellige slags hjul, som faktisk vil imødekomme alle tænkelige krav i din byggevirksomhed på den bedste måde. Helt grundlæggende vil det være en god idé at overveje, om dine næste hjul faktisk bør være stærke nok til at modstå slitage fra en fortløbende anvendelse, eller om de nye hjul udelukkende vil være i brug sjældent. Det har nemlig altid en forholdsvis omfattende betydning for hele apparaturets holdbarhed plus udstyrets sikkerhed og arbejdseffektivitet, hvilke rustfrie hjul, du investerer i til din virksomhed og deres belastningsstyrke.

Er det i stedet nye taljer, som du skal købe til din virksomhed, er der også en lang række muligheder. Alt efter behovene i din virksomhed, kan du fx købe automatiske taljer med både stor og lille kapacitet. Før du køber nye taljer, må du af den grund til enhver tid sikre dig, at du modtager den nødvendige rådgivning. Det gælder naturligvis hvad enten du står over for at skulle investere i personligt faldsikringsudstyr, taljer med radiostyring eller nogle nye transport hjul til din entreprenørvirksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>