Insider viden om Gudenåens Camping søges

Mit håb er, at I kan hjælpe mig når et gælder om at finde brugbar viden vedrørende Gudenåens Camping. Faktisk grundet at det er aktuelt for min mand og jeg i år efter utallige årrækkers pause. Jeg mindes ret klart Gudenåens Camping i min barndom, dog er det temmelig mange menneskeår siden dengang, jeg var på camping-ferie. I min barndom og ungdom var mig og mine forældre og lillesøstre på en fantastisk tur til Gudenåens Camping hver eneste sommer. I teenageårene var jeg tilmed af sted på Gudenåens Camping med ungdomsskolen. Det helt særlige ved hver og en af mine sprøde års Gudenåens Camping-ferier ved Silkeborgsøerne er de mange minder om en tur propfyldt med godt fællesskab og store udfordringer i den smukke natur ved Randers. Både fra timerne på den gode Gudenåens Camping og de rare aftentimer når vi overnattede langs bredden tæt på Gudenåen. Jeg erindrer også stadig den enestående oplevelse, den sommer, hvor jeg for allerførste gang fik chancen for at have en hel uge på Gudenåens Camping i Østjylland.

Aktuelt er det egentlig lang tid siden, at jeg sidst var på camping ned ad Gudenåen hos Gudenåens Camping. Siden da er jeg blevet færdig med min uddannelse, har fået godt arbejde og ikke mindst en superskøn og lækker kæreste. Forrige vinter fik vi også vores dejlige datter, der nu faktisk er så gammel, at jeg for noget tid siden begyndte at tænke over, om nu var det rette tidspunkt til at tage min egen lille familie med af sted på kanotur langs Gudenåen. I lørdags blev beslutningen taget over et enkelt glas vin eller to med min husbond efter barnet var blevet puttet. Det vil sige, at vi nu er på jagt efter et sted med tilbud på Gudenåens Camping. Alternativt tænker jeg, at et sted med camping og kanoudlejning i nærheden af Fladbro/Randers eller deromkring er nogenlunde lige så godt. Det, som jeg efterspørger, er således, om der måske er en eller anden her, der er stødt på Gudendåens Camping som det ser ud i dag eller et suverænt sted med kanoudlejning Gudenåen eller allerbedst kanoudlejning tæt på Gudenåens Camping eller alternativt Silkeborgsøerne? Det skal også helst være sted med udlejning af kanoer, der kan give et tur tilbud på kanoture omkring Gudenåen målrettet de behov, som en småbørnsfamilie har. Har du et rigtigt godt tip om Gudenåens Camping tæt på Randers eller Gudenåen, så skriv i kommentarfeltet nedenfor, så jeg kan samle dugfriske minder fra kano- og Gudenåens Camping-ture som jeg kan dele med min kæreste og mit barn. Så vil jeg være helt vildt himmelhenrykt, På forhånd tak.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>