I den situation, at du bliver nødsaget til at hyre landbrugsmaskiner samt industrimaskiner, bør du rådføre dig hos vores virksomhed

Det kan virke svært at have store investeringer placeret i de mange landbrugsmaskiner, der er en nødvendighed, idet man er landmand eller virksomhedsdirektør. Mange landbrugsmaskiner & industrimaskiner er uheldigvis en forudsætning for industriens eksistens. En masse industrier må give op fordi de ej har kapital til at lægge ud for moderne landbrugsmaskiner, når de gamle går i stykker. Det er en skam. En sikker valgmulighed, som vores virksomhed fandt, er netop leasing.

Hvis du benytter dig af leasing kan du anvende de mest moderne & mest funktionelle landbrugsmaskiner, mens du slipper for, at du skal have ejendomsretten til maskinerne personligt. Hvis din industrivirksomhed går nedenom og hjem, slipper du for en kæmpe gæld, og du slipper for at spare en masse millioner sammen, med formålet at have penge til at få fat i maskinerne. Aftaler til at justere indbetalingerne til sæsonbestemt omsætning bliver der desuden. Således slipper du for overflødige banklån og skyld. I flere årtier har vi håndteret landbrugssektoren, og er således eksperter med hensyn dertil. Du kommer med andre ord på sikker grund. Vi vil afpasse din leasing til omstændighederne, da vi har ekspertise omkring landbrugsmaskiner. Med hensyn til brugt udstyr, kan vi oven i købet indgå en solid overenskomst, hvis du ønsker. Mht. rådgivning omkring hvilke industrimaskiner, du kan have, stiller vi uden diskussion vores mest kompetente medarbejdere til rådighed.

Kort sagt forsøger vi vores bedste, for at være sikre på, at du gives præcis de industrimaskiner samt den betalingsløsning, som vil sikre din virksomhed aktivitet og overskud i lange tider.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>