Hvorfor forekommer solfangeranlæg at være så moderne???

De fleste af dem som jeg er venner med køber solfangeranlæg i øjeblikket. Faktisk synes jeg, at solfangeranlæg er chikke. Solcellerne er sorte & så skinner de – mens man sparer moneters på din strøm. Næsten en slags pengemaskine om man vil. Undertegnede er nok den største fortaler for at have energibesparende huse samt anlæg med solceller monteret oven på taget. Jeg synes, at det vil være en endnu større bonus, hvis det var muligt at formgive sit eget solcelle anlæg, sådan at jeg ku’ få monteret et multifarvet anlæg. Har huset orange teglteglsten på taget, burde man kunne købe samme farve solceller. Dog er det sikkert ikke det aspekt, mænd tænker på, på det tidspunkt hvor de tager ud & investerer i anlæg op til tagdækket. Selvom investeringsbeløbet kan virke voldsomt, synes jeg alle skal undersøge at montere solceller op til taget.

Hvad er man nødt til at overveje, forinden man køber solfangeranlæg til taget??!

Eksempelvis er det bare den ene side af taget, som man opsætter anlæg med solceller på. Det har jeg set på de flotte & store huse, som jeg går hen forbi hver morgen på vej til arbejde. Det er højst tænkeligt, at man vælger den tagdel, der opfanger den største del varme fra solen op ad dagen, så solcelle anlægget kan fange så stor en del sol som overhovedet muligt. Det er nok for pebret, hvis man besluttede sig for at montere solcelleanlæg på alle tagsiderne, & så kan høsten ej betale sig i forhold til selve indskuddet. Det må være undertegnedes bedste bud. Men send budskabet videre, solcelle er uden tvivl nutiden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>