Hvis personer siger book stand up be’r jeg for, at de ringer til mig

Jeg har en ting, hvilken jeg er vild efter, at man gør en indsats for at sprede. Kan jeg få jer til at sige – book underholdning til så mange som muligt. Jeg er lige opstartet hvor jeg er eventmager på egen hånd, så herfor varetager jeg booking af en masse underholdning. Det vil sige forskellig stand up ig livemusik. Som det både fede og hårde er det et hårdt arbejdsområde at bane sig vej ind i, og således mangler jeg alles hjælpende hånd. For ellers vil jeg sikkert ikke få løn tilstrækkeligt til at få tjent penge nok. Jeg tror, det drejer sig om at få sit navn slået fast på feltet i området m. book livemusik. Den store drøm vil være, at hver gang en eller anden overvejer eller udfører en søgning på nettet på for eksempel book livemusik, da vil jeg være det naturlige valg.

På egen hånd startede jeg med at skabe relationer til adskillige kendte mennesker. Hvor jeg stillede dem spørgsmålet, om jeg måtte få lov til at formidle bookingen af dem som underholdning til events. så jeg mennesker, der ikke var interesserede, således har jeg haft en del udfordringer foruden svipsere i den forbindelse. Men jeg spurgte den enkelte kunstner, hvorvidt de ville ønske, at det ville være deres band- eller kunstnernavn, som var på alles læber, idet en eller anden fremsagde: book underholdning. Dette var som regel altid et stærkt argument. Dermed indkasserede jeg et utal af kendte folk i min stald. Uafladeligt savner jeg, at folk udbreder forlydenet om mig samt muligheden for at booke entertainment til netværket. Jeg ønsker jo komme ind på markedet som selvstændig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>