Hvad for nogle fordele er der ved en vandkøler i det åbne kontor?

Vil du sikre, at de ansatte i dit firma er friske til de går hjem når dagen er omme, er nogle vandkølere i god kvalitet en investering med et væld af fordele. Sikrer du at medarbejderne så let som ingenting kan få helt frisk såvel som velsmagende vand til at drikke hele dagen, er det nemlig mere sandsynligt, at de nemmere kan bevare arbejdstempoet. Får du også fat i et par automater fra Wittenborg, har de ansatte som et ekstra plus let adgang til friskbrygget kaffe og espresso og øvrige varme drikke.

Vil du købe en ny vandkøler såvel som en Wittenborg automat med kaffe til din virksomhed? Allerede inden du vælger en løsning, blandt den lange række af typer der eksisterer, skal du tjekke, hvor mange som dagligt vil bruge den nye kaffeautomat fra Wittenborg eller vandkøleren. I den forbindelse kan du selvfølgelig med fordel i de fleste tilfælde tænke over, hvilken plads jeres Wittenborg kaffeautomat eller vandkøler skal have i dit firma.

Du kan beskytte medarbejderne mod bakterievækst og oven i købet få glæde af en løsning med stor fleksibilitet, i tilfælde af at du vælger en såkaldt ‘Bag in a box’ vandkøler, når du skal købe en kvalitets-vandkøler. Det er endda muligt at få disse modeller i et stilfuldt design, og du kan købe dem i både store og små størrelser og med et væld af monteringsmuligheder afhængigt af dine ønsker. Ønsker du i stedet for at købe en Wittenborg automat til te og kaffe, har du præcist lige så mange valgmuligheder ift. udformning såvel som funktionaliteter.

Hvad enten du skal bruge en ny Wittenborg automat til te og kaffe, en ny vandkøler eller begge dele, har du ved størstedelen af forhandlere mulighed for at vælge at købe eller lease den afhængigt af økonomiske situation. Desuden er der mange steder fordelagtige finansieringsmodeller. Du er som følge heraf garanteret at dine medarbejdere er arbejdsomme samt veloplagte fra pc’en bliver startet op til den slukkes igen, hvis blot du køber præcist nye vandkøler eller kaffeautomat fra Wittenborg, som matcher kravene på arbejdspladsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>