Hestebokse i høj standard øger velfærden for dine ponyer

Vil du investere i at give din hestestald en overhaling? Er det tilfældet er det oplagt at overveje, hvorvidt du vil investere i nyt staldinventar i din hestestald. Med nye design staldvinduer og hårdttræs stalddøre er det fx muligt at ændre bygningens udtryk en hel del for en lille del af prisen sammenlignet med en større renovering af hestestalden. Ydermere har du mulighed for at forøge trivslen hos dine ponyer markant, såfremt du erstatter deres forældede båse med helt nye hestebokse i lærketræ.

For et halvt år siden gennemførte en omfattende ombygning af staldene her på min rideskole. Før vi gik i gang, hyrede vi en virksomhed, som var specialiseret i staldinventar til heste. Til at begynde med fik vi en kvalificeret rådgivning om, hvad for nogle af deres hestebokse, der passede bedst til indretningen i hestestalden. Desuden rådgav de os om, på hvilken måde vi med nye galvaniserede staldvinduer og/eller stalddøre, ville have mulighed for at give stalden et helt nyt udseende. Staldindretningsfirmaet kunne tilmed levere al staldinventar ud fra specifikke mål.

Nu hvor renoveringen af stalden er gennemført, er det åbenlyst, hvor markant en betydning for det daglige arbejde i staldbygningen, valget af staldinventar kan have. Ikke alene har ponyerne en bedre livskvalitet i de nye store hestebokse med bue. De rummelige løsdrifts hestebokse har også en vippekrybbe, som har gjort fordringen mærkbart mere enkel. Vores hestestald er desuden blevet en fryd for øjet efter, at de nye stalddøre i lærketræ såvel som staldvinduer med justerbare hængsler er blevet monteret.

Planlægger du at få monteret nogle andre staldvinduer og stalddøre i din staldbygning? I så fald vil jeg uden at ryste på hånden anbefale det staldindretningsfirma, der lavede totalrenoveringen her hos os. Deres salgskonsulenter var nemlig virkelig åben overfor samtlige af vores idéer, samtidig med at virksomhedens staldinventar udvalg er lige så omfattende som kvaliteten af deres staldinventar er ideel. Såfremt du skal have rummelige hestebokse eller en anden type staldinventar til hestestalden på din gård, er de af den grund den oplagte staldindretningsvirksomhed at ansætte.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>