Har du mundtlige kommunikationsproblemer vil en boardmaker være helt optimal

Er du handicappet, kan teknologi være et element, som er vanskeligt at være uden. Og heldigvis eksisterer der en stor mængde IT-programmer, som vil kunne være en hjælp og være udviklende. Boardmaker , http://dal-pres.boardmaker.dk/, betyder billedkommunikation, der er super til det formål. Boardmaker er helt præcist et unikt computersystem, der inkluderer en masse symboler. Man ser mange udgaver og varierende varer. Ved nogle varianter vil du kunne fixe fotos/billeder og lave billederne 100 % individuelle. Man kan ydermere lave alle de fotoer og billeder, som der kan være brug for. Når man lider af kraftige taleproblemer, kommer det til at være et meget nødvendigt og fundamentalt med en erstatning. Hertil kommunikerer visuelle symboler ofte klarere end tale kan.

Føler du, at du er usikker på, hvordan du bruger en boardmaker? Til alt held har flere kursussteder et kursusforløb i at frembringe produkter til billedinformaiton på PC’en med boardmaker på. Her bliver du tryg ved systemet og tilegner dig de basale kompetencer i relation til teknikken samt bliver undervist i, hvordan du benytter symboler til korrespondance.

Anskaffer du dig boardmakerprogrammet, følger der rigtig meget med. Det afhænger af modellen og hvad for et boardmaker-produkt, du bestiller. Herved får du forudsætningerne for at lave et udvalg af materiale til kommunikation. Det er muligt at købe talemaskiner plus arbejdsark osv. Til nogle modeller følger der eksempelvis mere end 300 tavleagtige skabeloner. Så får du reskaberne til at lave såvel simple som indviklede tavler til kommunikation. Nu har du meget tænkeligt fået lyst til at anskaffe dig en boardmaker straks? Så skynd dig hen til den tætteste forhandler.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.