Godt at kende til om frankeringsmaskinens pris

Den seneste ændring i postloven indebærer, at portoen på frimærkefrankerede forsendelser stiger mærkbart mere end på breve som har været igennem en frankeringsmaskine. Som en følge heraf kan enhver forretning, selv med en forholdsvis lille daglig postmængde, spare mange penge på årsbasis, hvis de investerer i en professionel frankeringsmaskine hos Danastar. Slip for ulejligheden med at have overblik over køb og balanceføring af frimærker. Lad kontorpersonalet bruge tiden mere fornuftigt en maskine til frankering fra Frama AG købt til en god pris hos Danastar. Investeringen i en ny frankeringsmaskine er hurtigt tjent tilbage, også i tilfælde af, at din virksomhed blot har en lille postmængde til daglig. Her hos Danastar har vi i over fem årtier leveret frankeringssystemer fra den schweiziske producent Frama. Som følge heraf er vi hos Danastar godt rustet til at hjælpe dig, med at finde den rette maskine til frankering til den bedste indkøbspris.

Foruden de utallige økonomiske og ressourcemæssige fordele, så kan prisen på en frankeringsmaskine desuden holdes op imod de øvrige fortrin, ved at bruge en frankeringsmaskine. Din virksomhed fremtræder mere professionel, og får en oplagt chance for at markere sig i hukommelsen hos kunderne, som en følge af, at det kan lade sig gøre at påtrykke logo og anden markedsføring på en særdeles synligt sted på kuverten, i umiddelbar nærhed af frankeringsstemplet. Derudover slipper du for at sende dine medarbejdere på posthuset, for at hente nye frimærker og det er muligt at undgå over- eller underfrankering, på alle forsendelser. Fordelene ved en frankeringsmaskine er adskillige, og med revisionen af postloven, der har indebåret en kommende portostigning, der særligt er mærkbar ved frimærkefrankerede forsendelser, kan det for de fleste betale sig at investere i et Frama frankeringssystem hos os.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>