Gardiner + markiser – vejledning

Gardiner sættes tit i forbindelse med oldemors brugte, plisserede gardiner, blytunge samt grå følgende decenniers udsættelse for røg, dertil så lange og tykke, at de fjernede det meste af sollyset fra vinduet

Så forstår du måske, at det slet ikke var gardiner, som jeg funderede over, da jeg rejste til en ny lejlighed , da jeg flyttede hjemmefra. Nemt lærte jeg nok, at diverse type af skygge er praktisk. Netop med hensigten at umuliggøre sollys indendørs, samt også for at lukke uvedkommende ude. Nej – når det pisker ned, er gardiner et must, og hvorfor ikke en markise ved siden af, for at terrassen kan bruges. Heldigvis er gammeldags og blytunge gardiner svært at få fingrene i. Der eksisterer utrolig mange forskellige typer af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & også gardiner, som CO2-besparende sænker dit varmeforbrug.

Der findes ganske vist oveni en hel del, som må tænkes på, når man skal vælge sine gardiner.Hvilket værelse og vinduestype, diskuteres? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Er der krav til betjeningen? Nuancer og broderier?Ligeså markiser, som desuden findes i en enorm variation. De laves som skygge, læ, tildækning eller overdækning.

At prøve en i branchen, er altid det letteste, hvad enten der er tale om markiser eller gardiner, så vil du være sikker på, at du ender med gardiner eller markiser, som er speciallavede til dig, samt på mest perfekte måde når dine behov.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>