Frygt for rydning af dødsbo

For et stykke tid siden stillede min far uheldigvis træskoene. Far var blevet rigtig svag, derfor vidste jeg egentlig godt, at han ikke havde lang tid tilbage at leve i. Han blev 95 år. Alligevel blev jeg rigtig trist, og derudover savner jeg ham meget. I overmorgen skal min familie og mig oprydde fars dødsbo.

Forskellige følelser har jeg formentlig, når jeg tømmer fars dødsbo. Jeg kommer til at huske en masse lykkelige minder, og modsat frygter jeg også, at jeg bliver ramt af endnu større smerte, end den jeg har nu, så snart jeg er til stede i hans dødsbo. Min farbror og jeg har talt meget sammen omkring dette det sidste stykke tid, og det lyder til, at vi vist har det på samme måde.

Dengang jeg var otte år, blev mine forældre skilt. Jeg var sammen med min mor, men jeg besøgte tit far, og det var bare det bedste i verden! Far var fortræffelig til at lege, og vi legede oftest skjul. Jeg er ret begejstret for fars hus, så det føles forkert, at det så bare er et dødsbo, der skal tømmes. Jeg snakkede med min familie den anden dag og spurgte dem, om jeg muligvis kunne fritages for at komme hen i fars dødsbo, men de mente, at de syntes, det var bedst, hvis jeg tog med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>