Fremvise forretningens tøj og tilbehør på anvendelige giner samt et stk torso eller mannequindukke

Idérige mig har besluttede mig for, at forevisningen af tøjet der sælges butikken straks ska’ gentænkes. Jeg har tøjet forevist på fine bøjler i træ mens shorts og tshirts er foldet pænt sammen på borde med hylde i midten af butikken. Men jeg har så langt så godt ikke anvendt et styk mannequindukke eller torso til at præsentere mit tøj. Årwsagen til den beslutningen kender jeg personligt faktisk ik’. For det virker jo en selvfølgelighed at gøre brug af giner.

Undertegnede ejer jo giner, som jeg benytter, når jeg skaber mine designs. Så jeg ved, hvor jeg ka’ indkøbe såvel mannequindukke, giner og torso til gode priser. Så det behøver ikke undersøgelse for mig for at få købt giner der er betalelige og/eller et styk lækker mannequindukke. Det vil undertegnede hurtigst muligt få ordnet.

Det er specielt i butikkens vindue hvor jeg overvejer at, der kunne mangleSpecielt i butikkens vindue mangler der en torso eller mannequindukke der kan lægge grunden til yderligere blikfang og interesse og udstille mine festkjoler, buksedragter og strik der hænger lækkert. Især kjolerne hænger sørme pænere når du anvender et styk mannequindukke eller på giner end kjolerne gør på en bøjle.

Tirsdag lukker jeg allerede kl 14, så der kan jeg træffe en beslutning om, hvor mange giner undertegnede ska’ gøre brug af. Skal moi erhverve mig to-tre giner – eller i stedet holde det til en enkelt mannequindukke eller torso? I princippet ka’ mig og min assistent opnå rum til 2-3 giner, eller plads til et stk mannequindukke/torso + andre ting, der evner at fange øjet. Evt. ska’ jeg lige spendere en time eller to på at lure på andre butikkers vinduer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.