Formidl din meddelelse med unikke billeder fra kreative pressefotografer

Søger du en fotograf, som magter at tage pressefotograf billeder, der taler for sig selv? Vores fotografer har gennem 20 år løftet + forædlet en særegen fotografisk stil. Denne er funderet på ideale træk fra fotojournalistikken plus et strejf, som gør, at vores fotografier hver gang evner at overrumple og kommunikere deres egne beretninger. Vi bringer dermed pressebilleder med fylde plus autoritet.

Samarbejd med en kompetent fotograf i Århus med milevid fagkundskab

Med en fortid som fotojournalist og fotograf i Århus er linjen i vores billeder udbredt journalistisk. I løbet af årene har vi faktisk udvidet vores fotoopgaveportefølje, så vi faktisk også mønstrer gode pressefoto til diverse informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som pressefotografer i Århus giver vi faktisk fotos til det hele fra medier som medlemsblade plus ugemagasiner til pjecer og web.

En freelance fotograf og en rigtig billedjournalist, som har dine tarv i fokus

Hvis du har en billedjournalist fra vores firma, opnår du en fleksibel samarbejdspartner, der lever sig ind i dine individuelle behov. Alt efter hvilke typer af fotos, du savner, opererer vi 100 % i de omgivelser, der kommer til at resultere i det allerbedste udfald. Af denne grund løser vores billedjournalister både fotoudfordringer i vores eget fotostudie og på de forskellige locations forskellige steder i Danmark eller sådan set andre steder i Europa. Stilen er primært presseagtig hos vores freelancefotograf og pressefotograf. Dertil præsenterer vi informative fotos plus pressebilleder til kommunikations- og marketingopgaver. En klassisk opgave kan strække sig fra pressebilleder til magasiner og pjecer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>