Guide til brug af foldekasser

Foldekasser er praktiske til opbevaring af alle mulige ting. Som navnet antyder, kan du folde dem sammen, så de ikke fylder ret meget, når du ikke skal bruge dem.

Du kan bruge foldekasser til opbevaring i det daglige – se udvalg af foldekasser her: http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/foldekasser.aspx. Eksempelvis i stuen, der går må være lidt rå i indretningen. Eller til alle slags ting og sager i kælderen, så du ved, hvor du har hvad. Du kan også bruge foldekasser til transport, og blandt andet have dem liggende, når du skal flytte eller opmagasinere ting. Når du ikke bruger kasserne er de slået sammen, så de ikke står og fylder.

Foldekasser til kreative projekter

Foldekasser giver god opbevaring, hvis du har gang i syprojekter, strik eller andet hobbyarbejde.

Er du typen, der ikke kan lade være med at købe stof eller måske maling på tilbud, så opbevar dine hobbyartikler i smarte plastkasser, som du kan trække frem og stable efter behov.

Foldekasserne gør sig godt i værkstedet eller i syhjørnet, hvor de kan rumme alt fra værktøj og tegninger til haveredskaber eller garn fra et godt tilbud. Køb en mængde foldekasser efter behov. Så har du altid plads til opbevaring af det, der ellers ville ligge og rode og mangle en fast plads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>