Fnullerdusk, wobler & valg af andre typer fiskegrej

Jeg købte engang en stang til at fiske med, fordi jeg rigtig gerne ville starte med at fiske. På det tidspunkt opholdt jeg mig i min bedstemors feriebolig og lavede mit afsluttende speciale, og her observerede jeg adskillige folk stå og fiske efter havørreder. Jeg er sikker på, at fiskerne var ekviperet med noget super fiskegrej, og de gjorde da også store, formidable fiske ”trofæer”. Siden dengang har jeg dog faktisk slet ikke anvendt fiskestangen så meget. Men altså, fordi, at jeg nu nævner det, er den, at vi er kommet til maj og det er igen årstid for hornfisk-fangning. Derfor får jeg nu ny lyst til at kaste mig ud i fiskeri endnu engang hvilket er grunden til at jeg vil investere i noget ordentligt fiskegrej. Jeg tror nemlig godt, at det er klogt med valg af en lidt dyrere fiskestang.

Såfremt det handler om at anskaffe sig fiskegrej, har du når alt kommer til alt flere valgmuligheder. Du kan både bestille i en e-handel eller gå ind i en butik med friluftsting. Fordelen forbundet med at shoppe i en e-handel er, at så vil man nemt kunne sammenstille priser på ens slags fiskeudstyr. Hvilket baner vejen for det bedste fiskegrej til bundpriser. Derimod modtager man virkelig brugbar rådgivning af ekspedienterne i butikken, men faktisk kan man som oftest have muligheden for hjælp over en live chat. Mit næste træk bliver at konkretisere, hvad for en type fiskegrej, jeg skal anskaffe mig. Helt sikkert skal jeg både have ørred blink og fluer og woblere, men jeg påtænker tilmed en fnullerdusk til at få fiskene til bide på. Dertil må jeg åbenlyst eje en fiskestang, hjul og andet obligatorisk.

Jeg glæder mig virkelig til at begynde med at fiske.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.