Få fremstillet aluminiumsprofiler til en attraktiv pris uagtet ordrens størrelse

Det stigende fokus på miljøet har bevirket, at aluminiumsprofiler har fået en position som det mest populære valg til adskillige formål samt brancher i løbet af de sidste tyve år. Grunden hertil er først og fremmest, at aluminum er et metal, der besidder en genanvendelsesprocent i nærheden af hundrede % foruden flere kvaliteter, som nedbringer energiforbruget. Ydermere er det muligt at producere alu profiler skræddersyet til at matche ethvert behov til favorable priser uagtet ordrens størrelse.

Alu profiler er et af de meste udbredte profilvalg blandt utallige brancher af flere forskellige årsager. De væsentligste af disse grunde er, at legeringer i aluminium har en meget lav vægt samt en trækstyrke, der som regel er dobbelt så høj som på øvrige former for profillegeringer. Derudover har alu profiler en fordelagtig modstandsevne i forhold til korrosion såvel som en optimal varme- og elektrisk ledningsevne.

Som metal har aluminium en udbygget formbarhed, hvilket betyder, at man kan fremstille alu profiler uden energispild uanset valg af bearbejdnings- og forædlingsmetode som fx MIG svejsning eller rullebukning samt valg af overfladebehandling som for eksempel anodisering. I forbindelse med ekstruderingen af aluminiumsprofilerne kan man desuden sætte de ønskede samlefunktioner direkte ind i aluminiumsprofilet, og dermed gøre det mindre besværligt at samle korrekt. Det kan således lade sig gøre at specialfremstille aluprofilerne til de behov, som dit firma har.

Såfremt du tager en beslutning om at få lavet aluprofiler ved os, kan vores specialister garantere dig et resultat, som imødekommer dine forventninger. Som firma prioriterer vi nemlig at være først med de nyeste tekniske fremskridt i relation til ekstrudering af aluminiumsprofiler. Oven i hatten færdigproducerer vores dygtige specialister en testudgave af dit firmas aluprofiler inden for en måned efter det tidspunkt, hvor vi har modtaget din grovskitse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.