Få en spritny påhængsmotor / få fikset en brugt

Er din påhængsmotor defekt? Vi er eksperter i at klare en udbedring af din dysfunktionelle påhængsmotor eller evt. være leverandør af en spritny påhængsmotor. Vi leverer påhængs motorer fra anerkendte producenter, eksempelvis mærket YAMAHA. Vi leverer fire-takts motorer /m styrke mellem 2 til 350 HK. Når man elsker både og sejlads, har det høj prioritet at købe en kvalitets påhængsmotor, så udstyret er tip top. For uanset at vi klarer udbedringer af defekte både samt påhængsmotorer hurtigt, er det i den grad et irritationsmoment at blive opholdt af. Du kan købe en påhængsmotor, der er ideel til speed, såfremt du bruger vandskisport. Har du omvendt bare en mindre pram og/eller en sejlbåd, du vil give et skub i blikstille vejr, kan vi tilbyde en påhængsmotor gennem os med relativt få hestekræfter. Så bliver du ejer af den rette påhængsmotor til netop det behov, du har og smider ikke penge på en for dyrtkøbt motortype, hvilken du på ingen måde behøver.

Sejlads er uovertruffent. Man færdes ude i vejr og vind og den danske natur, og DK er sådan set omgivet af farvand. Har du en kvalitets båd og påhængsmotor udgør det en glæde når du skal ud at sejle. Ydermere slipper du for nervøsitet for at rammes af bommen i bærret, hvis der ikke er rejst sejl. Det er fedt at tage på længere sejlture i højsommeren i det danske øhav, når man er ekviperet med en power-fuld påhængsmotor på sin sejlbåd. Fidusen er at have nok power samt en kvalitets 4 taktsmotor fra det rette asiatiske mærke eller et anderledes fint brand. Du kan også erhverve dig det rigtige båd- og sejludstyr i vores butik til vandsport og alt muligt andet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>