Få en optimal overflade med en glasblæsning

Er du på udkig efter den perfekte teknik til overfladebehandling af bløde metaller, er glasblæsning af stålet ofte et indlysende alternativ. Her vil du alt andet lige få mulighed for at lave metallets hårdhed om til en æstetisk og ensartet fremtoning. Dette resultat kan man først og fremmest opnå fordi, at den proces, som udføres ved en glasblæsning, slører mærker i overfladen så forsigtigt, at den efterlades totalt ensartet. Det betyder, at en glasblæsning er perfekt til alle anvendelsesområder fra medicoudstyr til gaveartikler.

Det primære plus ved glasblæsning i stedet for andre former for afrensningsteknikker til metal er desuagtet, at glasperlerne, som bruges i forbindelse med metoden, ikke er slibende for overfladen som det for eksempel sker med sand og korund. Den manglende slibende effekt fører ikke blot til de utallige udseendemæssige goder, som det er muligt at opnå ved netop glasblæsning. Ydermere betyder den manglende afslibning, at det som regel ikke er en uforbeholden nødvendighed at udføre en efterfølgende overfladebehandling som f.eks. metallisering for at eliminere varmezoner fra svejsning samt få en lang holdbarhed.

Vælger du det rette afslibningsværksted til at fuldføre glasblæsning for din forretning, vil der ikke tilnærmelsesvist være begrænsninger for, hvad for nogle behov og ønsker sliberiet er i stand til at imødekomme på det visuelle plan, såfremt du betaler for en specialopgave. Ved nogle afslibningsværksteder er det blandt andet muligt at få glasblæst logo og virksomhedens navnetræk på emner som fx skåle takket være en speciel teknik. Desuden kan du som udgangspunkt få lavet en glasblæsning af øvrige typer af materialer som for eksempel messing som enten serie- eller stykproduktion til en meget god pris på flertallet af de forskellige metalsliberier.

Er du på udkig efter en helt unik afslibningsteknik, findes der som følge deraf utallige gode bud på, hvorfor du bør bruge penge på en professionel glasblæsning i stedet for de andre former for bearbejdningsteknikker til rustfrit stål, aluminium og andre metaller på markedet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>