Eventyr fyldt med efterskole windsurfing med sjov på fjorden

Åbent hus er virkelig den allerbedste foranledning til at se en given efterskole. Lige her på vores friluftsliv efterskole har vi fastsat efterskole åbent hus ofte. Så rumsterer der en masse store refleksioner, hvorhenne du vil prøve at gå på musik- eller teater efterskole samt hvilken skole, du vil foretrække, kan du slippe for at afvente lang tid på at få viden om efterskolen her og vores lærere, de tre faglige linjer, rummene og smukke omgivelser. Og et andet relevant aspekt: Elsker du windsurfing, eller har du bare i lang tid kunnet tænke dig at komme til at lære det? Her kan du forene efterskole surfing.

Tager du et år i 9./ 10. klasse på vores skole som er én af de mange efterskoler i Jylland med kombinationen efterskole adventure, giver vi dig chance for at blive testet i samtlige kvaliteter ift. udendørsliv & natursport. Ydermere har du klasseundervisning på et trin, hvilket der er vildt godt, og får hele tre ekspeditionsuger rundt om andre verdensdele igennem skoleåret. Eller om ikke andet som et minimum udvekling med klasse international efterskole. Længes du efter at blive elev på en musikefterskole, hvor rejser er en vej til for dig at skabe erfaringer, du husker altid? På en god efterskole adventure udgør rejser i stor grad det centrale i dit skoleår, fordi du ikke blot kommer med på en sjov skiferie. Vi arrangerer, og du skal desuden med på 2 fantastiske rejser, og her kan du prøve dine interesser i den store verden. Efterskole og windsurfing kan du tage i din fritid. På en efterskole med musik og dans, mm er sport et af de populæreste sidefag.

Har du en følelse af, at kreativitet er det mest ideelle, du ved. Efterskole åbent hus er en vej til at gøre, at du bliver klogere. Sådan set kan du både en adventure efterskole – Nordjylland eller en god musikefterskole. Sådan set kan du på denne efterskole med ridning, forene idrætsefterskole + musikefterskole. Kunne du tænke dig at sammenflette efterskole heste? Efterskole Jylland er det muligt at kombinere med efterskole rejse. Ydermere har vi på denne efterskole ridning som et linjefag. Trænger du til en luftforandring i 10. klasse, og kan du ikke beslutte dig for, om du vil vælge idrætsefterskole eller på udveksling? Tager du på unik international efterskole på den eneste af alle efterskoler i Jylland, som har tilbudet, kan du få begge dele. Således vil du forbedre dine evner inden for dans, når du tager på efterskole med idræt. Med et skoleår på musikefterskole med journalistik, kommer du på flere rejser til kulturpunkter som f.eks. Frankring samt ekspeditioner med dit hold i musik. Dermed giver det dig chance for at skabe globale berøringspunkter ift. bl.a. idræt, musik eller mange former for friluftsliv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>