Et nyttigt alternativ er økologisk oksekød til middagen

Økologisk kød: der findes ingenting fornuftigere. Hvad enten der er tale om økologisk oksekød eller økologisk kylling, er smagen uden tvivl meget mere perfekt i forhold til uøkologisk kød. Adskillige gode grunde til at købe økologisk kød eksisterer. For eksempel smager økologisk kylling altså meget herligere i forhold til de der patetiske kyllinger, man kan få hos slagteren. At økologisk oksekød stammer fra okser, som har levet frit på græsmarken, er virkelig let at kunne smage. Det kan være godt at vide, at man dertil undslipper indtagelse af et flertal af kemikalier. Økologisk udnyttelse af jord, der jo sørger for mad til de økologiske kvæg, er man desuden oven i købet med til at bistå, ved at bruge økologisk kød. Man bør dertil jo også uden besvær vælge en smule økologiske bønner, til forret til økologisk kylling. Det er sidst men ikke mindst ganske vist rart , når man ved, når den som økologisk kylling har ført en behagelig opbringning, og bestemt ikke blev holdt i en kasse hele livet.

I det hele taget synes jeg netop, at kødet er de ekstra penge værd, selv hvis det da helt sikkert kan være, at økologisk kød, ikke mindst økologisk kylling plus økologisk oksekød, sælges kosteligere i forhold til uøkologisk kød, idet der kommer bedre kvalitet, gladere landbrugsdyr samt man også bistår en naturvenlig dyrkning af jorden. Økologiske planter, brød og økologisk sæbe, oveni økologisk kylling, vælges lykkeligvis. Miljøstyrelsen vil tilbede dig, når du begynder med at købe økologisk kød i dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>