Er det bedst med tilbud eller brugt, når vi leder efter en ny trailer?

Eftersom mig og Susan har fået status som Hr. og Fru Danmark med typehus, samtalekøkken fra HTH, to veldresserede børn såvel som en praktisk dyt med jydekrog, har vi besluttet os for, at vi skal anskaffe den trailer, som faktisk burde være fast inventar i parcelhuset. Jeg føler mig dog en smule rodløs i livet i den småborgerlige højborg. Som følge deraf ville det være sweet at høre, om der findes en trailer-guru herinde, som vil give konen og jeg et bud på, hvor i landet vi kan være heldig at få en god trailer på tilbud, der er optimal til vores behov?

Reelt er vores forventninger til den trailer, vi skal have, overhovedet ikke noget at skrive hjem om. Den skal blot holde til alle de ting, som hører til at eje eget typehus såvel som en stor have. Det indebærer, at vores nye trailer skal benyttes til at bringe alverdens skrammel såvel som affald fra haven på den lokale genbrugsplads. Den skal sågar også måske anvendes til en tur i Ikea et par gange årligt. Det er altså bare en på alle måder almindelig trailer, vi er på udkig efter.

Nu hvor vi er taler om trailere og funktioner, ville det også være relevant at høre jeres bud på, hvad for en anhænger, der passer bedst til lige præcis vores krav. Dermed undgår vi forhåbentlig at gå helt galt i byen. Er det fx for enhver pris livsnødvendigt for os at betale for de dyre mærker, eller kan mindre gøre det, når vi skal købe en trailer, og hvor finder man gode trailer tilbud på markedet?

En anden ting, som det ville være centralt at høre jeres bud på, er, hvorvidt det kunne være økonomisk forsvarligt at finde en brugt trailer, eller om det indebærer, at vi ville skulle bruge en formue på trailer reservedele? Så please bidrag med alt, hvad I ved, samt brugbare råd om forhandlere i nærheden, der både har et udvalg af trailer tilbud og brugte trailere plus eventuelle reservedele til trailere, så konen og jeg kan komme derhen til og se på valgmulighederne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>