En strålende hjælp for alle selskaber vil være et effektivt vikarbureau

En enestående assistance for enhver virksomhed er et effektivt vikarbureau [www.temp-team.dk] ofte. Der er netop utallige fordele, når I finder et vikarbureau. At sammensætningen af medarbejderstaben til enhver tid er lige i øjet uden at spilde jeres sparsomme tid på fyringer eller nyansættelser ud fra den aktuelle belastning, kan dit firma for det første uden større besvær sikre sig. At jeres firma får muligheden for at regulere antallet af medarbejdere efter jeres aktuelle behov i forhold til nogle perioder med flere opgaver end normalt samt mindre travlt, vil dette sige. En optimal ordning, blandt andet ifm. perioder med afholdelse af ferie, barsler, sæsonarbejde mm., er et vikarbureau som udgangspunkt som følge deraf.

Utallige af virksomhedens ressourcer på nyansættelser samt fyringer af ansatte, anvendte jeg samt min afdeling i det første års tid i virksomheden, i mit arbejde som personaleansvarlig i en mellemstor virksomhed i mediebranchen. Til en konference fortalte en gammel læsepartner fra universitetet, som ligeledes er HR-medarbejder i en virksomhed fra fra forlagsbranchen, om hendes velfungerende samarbejde med det samme vikarbureau. I den forbindelse tog det mig på sengen, hvor mange fordele hendes virksomhed reelt havde opnået på grund af deres brug af dette vikarbureau. Desuden tog det mig på sengen, hvor meget det reelt er muligt at oursource til et kompetent vikarbureau. Et vikarbureau, som har kompetence i specielt mediebranchen, har vores firma udviklet et yderst fordelagtigt samvirke med, siden da. Ved mange tilfælde, hvor mit firma har haft et behov for ekstra assistance i nogle dage eller måske i halve og hele år, har konsulenter fra vikarbureauet uden tøven fremskaffet vikarer havende evner, som matchede sublimt til den specielle arbejdsopgave med det samme. At størstedelen af vikarerne har arbejdet for dette vikarbureau i lang tid, er ofte plusset med denne løsning.

Af den grund gives konsulenterne på vikarbureauet det rette grundlag for at vide, hvem som formår at give os den mest optimale arbejdsindsats. Sammen med denne samarbejdsaftale sørger vikarbureauet desuden for alt med udbetaling af løn, pension og meget mere, oveni at vi blot skal af med et fastsat beløb per påbegyndt time til vores vikarbureau. I den første tid brugte firmaet blot vikarbureauet ifm. vikarassistance. Efterhånden som vi i HR-afdelingen fik et større indblik i fordelene samt mulighederne ved vores vikarbureau, var det tillige muligt for os at omfordele nogle af de andre tidskrævende HR-opgaver til vores vikarbureau ved tidsbegrænsede ansættelser samt i forbindelse med tidsubegrænsede ansættelser.

Firmaets krav plus de forskellige kandidater, har vores vikarbureau kendt usandsynligt succesfuldt, viser de første erfaringer med dette. At formulere en præcis beskrivelse af jobbets indhold ift. vores aktuelle situation, samt derefter formidle vores kontakt til de absolut bedste aspiranter plus foretage persontests samt andre tests af aspiranterne for mig og mine kollegaer i HR, har konsulenterne ved vores vikarbureau på det grundlag været i stand til. Tilmed har vi i vores virksomhed haft stor glæde af det særlige Try & Hire koncept, hvor vores firma efterfølgende et tre måneders vikariat kan fastansætte velfungerende vikarer uden yderligere omkostninger i forbindelse med assistancen fra vores vikarbureau.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.