En officiel projektansættelse kan man sige både rosende samt skidt om

Det danske arbejdsmarked kan være en side, der har en lang række sider tilknyttet. En korrekt projektansættelse er ideel i en bred vifte af enkelttilfælde. Set fra chefens vinkel må det være en god løsning, så snart for eksempel en af de ansatte er tvunget til at gå på barsel-fri, dog ville man så nok nærmere omtale det et 9-måneders vikariat. Dertil er en projektansættelse relevant, såfremt et foretagende skal ha’ igangsat et separat projekt og/eller program og måske begyndt på spritnye arbejdssituationer. Sådanne tilfælde er desuden forekommende i kommuner, hvor under folk er ansvarlige for visse felter, hvilke der har brug for større indsats i en periode. Og det er fx inden for renoveringsprojekter, hvor en aktør bliver ansat på projektbasis i relation til et specielt felt som en plads eller lignende.

Udvalgte praksisser er næsten mere beregnede når det gælder projektansættelse end andre områder. Bygningsarkitekter hører til de klareste eksempler, idet de selvsagt beskæftiger sig med byprojekter. Hvor tandlæger typisk arbejder med en overvejende fast arbejdsbyrde alle 365 dage. Det samme gælder forholdet med speciallærere. Er du den ansatte kan det være både fantastisk & øv at få projektansættelse. idet du har gået uden job i en længere periode, føles det som en klar chance for at komme ud af arbejdskøen igen, fordi man typisk ikke ser 100 % så stor en bunke ansøgere til tidsbegrænsede stillinger. På den anden side vil man naturligvis helst have et fast job, så man derved kan organisere frem i den kommende tid. Leder du efter en projektansættelse, er det bedste middel at gøre brug af konsulentbureauet, som giver forskellige vikar- og andre ansættelser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>