En mangfoldig idrætsefterskole med fag som både musik og design

Vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende skole, der byder på et bredt udvalg af forskelligartede studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges af denne årsag selvfølgelig på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge flere forskellige sportsarter som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på andet end idræt og sport. Med den smukke placering på den midtjyske hede giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af interessante og udfordrende fag – for eksempel outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at fordybe dig i for eksempel musik eller design I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad dine interesser er.

Udover efterskolens daglige undervisning, vil du helt sikkert – også udenfor skoletiden – få en masse oplevelser. Det kan både ske i form af forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men absolut også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to udlandsrejser. Én studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har outdoor som linjefag, chancen for at opleve en nat udendørs i vildmarken. Den anden studietur går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

På trods af vores efterskole officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder flere fag, der tiltaler dig – også hvis du ikke interesserer dig for sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>