En efterskole med sportsgrene som fx fodbold samt svømning osv.

Det er nogle år siden, at jeg gik på efterskole i Sønderjylland, og det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en idrætsefterskole alle de obligatoriske, boglige fag, men den havde også mange tilvalgsfag. Fordi det er en idrætsefterskole, motionerede man alle hverdage. Jeg kunne faktisk ikke gøre nok motion til sidst, og dermed var det jo yderst godt, at det også var en efterskole, der havde fitness. En sportsefterskole/idrætsefterskole er hensigtsmæssig til dig, såfremt du savner mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og derudover glad. Sport er jeg virkelig glad for, og eftersom skolen havde adskillige sportsgrene som for eksempel basketball plus tennis etc., havde jeg lov til at gøre alt det sport, jeg gad. Ligeledes var det en efterskole med dans, og jeg endte faktisk med at blive temmelig glad over at danse. Denne efterskole er hensigtsmæssig til dig, hvis du har brug for at lave forskellige sportsgrene, og såfremt du er vild med sport og at have det sjovt i selskab med dine venner.

Min skole var derudover en efterskole med musik, og der blev jeg oplært i at spille flere instrumenter, og det var ganske spændende. Ligeledes lærte jeg at lave tøj, for det var nemlig også en efterskole med design. Sådan nogle efterskoler er hensigtsmæssige til dig, såfremt du er vild med at bruge din tid på adskillige aktiviteter, muligvis en aktivitet som du ej har prøvet i forvejen, samt hvis du vil hygge dig i selskab med vennerne. Noget af det, som jeg allerbedst kunne lide ved min skole, vil jeg gerne lige forklare om. Efterskolen var en efterskole med et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede derfor mange forskellige udendørs aktiviteter, der nu og da var en udfordring, men rigtig fedt! Jeg lærte for eksempel at klatre i bjerge, sejle i floden og leve ude i skoven. En efterskole med friluftsliv er meningsfuld til dig, såfremt du meget godt kan lide at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for faget friluftsliv forbedrede vores sammenhold på skolen.

Kunne du tænke dig at begynde på en efterskole? En efterskole har alt, hvad man ønsker sig. Året på efterskolen har været det allerbedste år nogensinde! Jeg mener, at du skal overveje at søge efter en efterskole, såfremt noget af det, du har læst her, har virket interessant.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>