En card printer til ID kort

Er du interesseret i selv at udvikle plastkort med en kortprinter samt have en kortholder? Såfremt du har behov for at få printet nye plastikkort, så kan vi hjælpe dig. Mange års erfaring har betydet, at vi altid vælger de bedste produkter, og naturligvis leverer vi den bedste service på markedet. Bl.a. leverer vi en helt gratis kortholder til dit kort. Vi udfører enhver opgave professionelt og til tiden, hvilket vi nu har gjort i mere end et halvt århundrede. Du kan trygt vælge os næste gang du skal have lavet dine plastkort.

En kortprinter fra os giver dig en perfekt farvegengivelse. Hvert eneste print opnår samme høje kvalitet, uanset om det er første eller sidste print. Vores farvebånd sikrer at tekst og magnetstribe printes i ordentlig kvalitet, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. Du sparer altså i sidste ende penge med et farvebånd fra os, da både holdbarhed og kvalitet er væsentligt bedre end flertallet af markedets resterende farvebånd. Du kan printe ID kort med et flot og professionelt udseende med vores farvebånd, hvor alle farver er perfekt gengivet.

Valgmulighederne er mange, og du bestemmer naturligvis selv om du vil printe i farver eller sort/hvid, om der skal foto, magnetstribe eller logo på. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du roligt stole på at et farvebånd fra os kan opfylde kravene. Vi har en særdeles fleksibel tilgang til arbejdet her hos os, hvilket gør at vi klarer både små og store opgaver. Således kan vi også tilpasse og ændre i et projekt, efter det er iværksat. Skal du have printet ID kort, kommer vi selvfølgelig gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi står naturligvis til rådighed hele vejen igennem projektet, fra idé til færdigt produkt. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. For os er det et udtryk for kvalitet og en garanti for at vi også kan hjælpe dig. Bare ring, såfremt du kunne tænke dig at vide mere angående plastikkort, kortprinter og kortholder!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>