En alsidig sportsefterskole med mulighed for både musik og design

Vores efterskole i Midtjylland har helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende skoleder kan prale af at have mange forskellige fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres derfor selvsagt på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem så forskellige grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen byder dog også på mere end bare sport og idræt. I kraft af den fantastiske placering i det midtjyske landskab giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design i stedet. Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Sideløbende med den almindelige undervisning på efterskolen, er der også mulighed for at få massevis af oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i form af de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det vil både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to studieture til udlandet. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne rejse får de elever med outdoor som fokusfag, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at planlægge. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Trods det at efterskolen officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du her finder adskillige fokusfag, der interesserer dig – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>