Du kan modtage hjælpsomme råd hos os, såfremt du mangler specielle lamper

Det er nu temmelig klart, at mine medarbejdere har en smule svært ved at følge med tiderne, særligt dem, der har været ansat i over femten sæsoner. Det bliver altså af den årsag at de savner en mere moderne undervisning, dette er ej af den grund at de ansatte virker dovne eller mangler engagement. Sådan at de får mulighed for at få mere information, har jeg af den årsag bestemt mig for at sende størstedelen af mine kollegaer på et attraktivt it-support kursus [http://www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/telefontraening/professionel-it-support.aspx]. At de returnerer fuld af nyttig information samt en del gode idéer, som vi er i stand til at bruge i virksomheden, håber jeg.

Et professionelt it-support kursus, som virkede godkendt og arrangeret af et firma, som jeg kan stole på, anvendte jeg flere timer på at vælge. Jeg har tidligere været på kursus ved dette firma, & det blev en ganske positiv tid med erfarne kursusledere plus spændende emner. Det virker faktisk super vigtigt, specielt angående et tørt emne så som it, at lærerne er i stand til at engagere de deltagende samt få dem til at føle, at de deltager i en udviklingsproces. Her eksisterer altså ingenting slemmere sammenlignet med blot at sidde stille plus lytte til information en hel dag. At det vil være fedt for mine medarbejdere at have nogle dage væk fra vores kontor håber jeg dertil – sandsynligvis returnerer de medbringende en frisk sindstilstand samt forbedret incitament.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.