Dramashop markedsfører mange kostumer og andet accessories – tjek dramashop.dk

Halloween, karneval og fastelavn. Jeg samt barylerne holder af kostumer. Momse producerede størstedelen af årets kostumetøj, dengang da jeg var lille. Jeg selv på den anden hånd er ikk særligt kreativ. Når der er anledning til udklædning i familien, så undersøger jeg derfor på webbutikker som www.dramashop.dk (http://dramashop.dk/). Www.dramashop.dk har så kolossalt et sortiment af kostumer og tilbehør at jeg føler mig temmelig overbevist over, at der er der falder i barylernes smag.

Børnene ville denne gang være hhv. some animal og Elsa fra Frost. Jeg hittede ik’ en decideret Frost-dragt hos Dramashop.dk. Men jeg opsporede en fashionabel Frozen-blå prinsessekjole hos dramashop.dk som Nanna uden omtanke billigede som den rigtige kjole. Bobby gav jeg lov til selv at udvælge fra Dramashop.dk’s butik, om han helst ville klæde sig ud som pingvin, ræv, skildpadde eller elefant – ret sejl at www.dramashop.dk har et bredere sortiment end løve, pirat og tilsvarende børneudklædninger.

Hvis det handler om kæderne med legetøj, hvor mange af de andre i folkeskolen scorer deres tøj, så synes jeg at hjemmesiden dramashop.dk er et nyttigt alternativ. Så adskiller arvingerne sig en smule fra de andre i klassen, når man har opstøvet fastelavnstøjet på internettet hos www.dramashop.dk eller deslige shops. Som os andre til fest, så orker vores børn heller ikke at have identisk fastelavnstøj på. Dramashop har tillige en masse udklædning til voksne – så hold øje med www.dramashop.dk forinden temafesten på arbejdet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.